Šo sestdien piedalīsimies ražas svētkos un stādu tirdziņā Bulduru tehnikuma parkā.

Turpinot tradīcijas, arī šī gada Rudens ražas svētki solās būt īpašs notikums, kas apvienos vairāk kā 170 amatnieku, mājražotāju, stādu audzētāju un senlietu tirgotāju. Pasākums piedāvā plašu aktivitāšu klāstu, nodrošinot aizraujošu dienu visai ģimenei.

Rudens Ražas svētki šogad notiks 28. septembrī no plkst. 9:00 līdz 16:00 Bulduru Tehnikuma parkā, Viestura ielā 6, Jūrmalā.

Pasākuma ietvaros būs iespējams iepazīties ar vietējo stādu audzētāju plašo augu klāstu, kā arī iegādāties augļu koku, krūmmelleņu, vīnogu, dekoratīvo koku un krūmu stādus, ziemcietes, rozes, sīpolpuķes, peonijas, kā arī garšaugus un dārzeņus. Papildus tam apmeklētājiem tiks piedāvāts amatnieku un mājražotāju tirdziņš, kur būs iespējams iegādāties vietējo amatnieku radītus izstrādājumus un pārtikas produktus. Šogad Rudens Ražas svētku laikā būs iespēja apmeklēt arī senlietu tirgu, tamdēļ ikvienam antikvāro lietu cienītajam būs iespēja atrast sev ko tīkamu.

Pasākuma apmeklētāji varēs saņemt arī Bulduru Tehnikuma pasniedzēju un dārznieku konsultācijas par augļu koku un ogulāju stādīšanu, to kopšanu rudenī un novāktās ražas uzglabāšanu. Vienlaicīgi ar Rudens Ražas svētkiem notiks arī Bulduru Tehnikuma Atvērto durvju diena, kas sniegs iespēju interesentiem iepazīties ar skolas izglītības iespējām, satikt skolas pedagogus un apskatīt mācību telpas.

Lai radītu patīkamu atmosfēru gan lielajiem, gan mazajiem apmeklētājiem, tiks piedāvātas dažādas izklaides, tai skaitā Mini Zoo apmeklējums un iespēja izvizināties ar Retro karuseli. Bērniem būs pieejamas radošās darbnīcas, stafetes, veiklības spēles un arborista aprīkojuma demonstrācijas, ļaujot piedalīties praktiskās un aizraujošās nodarbēs.

Pasākuma programmu papildinās floristikas programmas audzēkņu priekšnesums - Kāzu pušķu parāde un ikviens interesents varēs piedalīties Ikebanas (Japānas) ziedu kārtošanas mākslas meistarklasē.

Rudens ražas svētki ir lieliska iespēja baudīt rudens atmosfēru, iepazīties ar vietējiem amatniekiem, mājražotājiem un viņu darbiem, kā arī radīt neaizmirstamus mirkļus kopā ar ģimeni un draugiem.

Aicinām visus pievienoties šim brīnišķīgajam pasākumam, lai svinētu rudens bagātību un prieku!

Dalīties