Dārzkopības sadaļa vienkopus pulcēs profesionālus dārzkopjus, floristus, nozares speciālistus un ikvienu, kam puķkopība un darbs dārzā ir vaļasprieks vai sirdslieta. Izstāde notiek laikā, kad sēšanas un stādīšanas jautājumi ir aktuāli ikvienam zemes apsaimniekotājam – gan balkona puķu kastes, gan mazdārziņa, gan lauku sētas īpašniekiem. Ik gadu izstādi apmeklē tūkstošiem motivētu apmeklētāju, kas vēlas iegādāties sēklas, stādus, augsnes uzlabotājus un augu aizsardzības līdzekļus, dārza tehniku un inventāru, telpaugus un visu, kas nepieciešams floristikai, kā arī saņemt konsultācijas un uzzināt visu par ainavu arhitektūras, apzaļumošanas un labiekārtošanas iespējam.

Mežsaimnīecības sadaļa sniedz iespēju sekot līdzi meža nozares attīstības tendencēm, izmantojamo tehnoloģiju attīstībai, koksnes un tās produktu praktiskai izmantošanai, kā arī iepazīties ar nozares aktualitātēm. Iepriekšējo izstāžu apkopotie rezultāti liecina, ka šāds visaptverošs meža un kokapstrādes nozares pasākums ir kļuvis par nozīmīgu nozares notikumu. Tā izaugsme pierāda, ka izstādei ir liels potenciāls, jau nostiprinātas tradīcijas un atdeve no profesionālo institūciju un asociāciju atbalsta.

Lauksaimniecības sadaļa lauksaimniecības nozares profesionāļus, lauksaimniekus un citus interesentus ik gadu iepazīstina ar vēl neredzētām laukkopības, lopkopības, dārzkopības, zivsaimniecības tehnoloģijām, tehniku un ražošanas iespējām. Plašā klāstā ir pieejami dažādi materiāli un izejvielas. Zinoši speciālisti interesentiem sniedz risinājumus, padomus un ieteikumus lauku darbiem, konsultē par saimniekošanas jaunumiem, kā arī informē par ceļu un ēku apkopi, komunālo saimniecību, enerģētiku, siltumtehniku, produkcijas glabāšanu un mērīšanu, vides ekoloģiju – tehniku, aprīkojumu un tehnoloģijām.

Izstādes darba laiks: 22. aprīlis 12.00–18.00
23. aprīlis 10.00–18.00
24. aprīlis 10.00–17.00 Ieejas maksa: Pieaugušajiem: 2,50 EUR
Studentiem, skolēniem, pensionāriem: 1,50 EUR
Ģimenes biļete – 5.00 EUR
(2 pieaugušie + 1 bērns)
Līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas. Autostāvvieta – EUR 2.00

Dalīties